Nov 25, 2011

semester empat , perjalanan masih jauh

Semester empat dah tiba. Sekejap sangat masa berlalu pergi. Macam baru semalam habis final untuk semester tiga , tup tup dah masuk semester baru.

Semester baru , azam baru , semangat baru , perjuangan yang baru. Welcome to the hardcore world , orang putih kata. Semua subjek yang totally super killer hard untuk semester kali ni. I need to be more and more ready. Mencuba untuk improvekan diri , just better than before.

Aku tak target untuk capai DL , maybe takkan tercapai sampai bila-bila sebab aku tahu tahap kemampuan aku. Aku tahu yang aku tak mampu untuk capai semua tu. Aku cuma harap yang prestasi aku maintain ataupun lebih baik daripada semester sebelumnya sebab bukan senang untuk score bidang ni. Need more patient and usaha yang tidak terhenti.

Kepada semua member aku yang akan sambung fast track , aku doakan korang berjaya kat luar sana. Best of luck to you guys. Maybe semester ni akan sunyi untuk aku , tapi aku kena redha sebab korang ada cita-cita untuk dilaksanakan. Segala kenangan bersama korang kat sini , akan terus aku ingat sampai bila-bila. Doakan aku juga berjaya seperti korang.

Wish me luck for this super hard semester.
Pray for the best. Amin Ya Rabbal alamin . .

No comments:

hak cipta terpelihara.zarifsonickdotblogspot.