Oct 23, 2011

BUKAN SOMETHING YANG AWESOME. :(



ape cerita Man Utd? satu berbalas enam. haihh..
tidak dinafikan , gua agak kecewa dengan game MU.
tapi gua tahu. MU mesti ade alasan tersendiri sampai kalah macam ni.
maybe De Gea sakit perut time tu sampai tak nampak bola bolos.
ataupun Rooney ade masalah peribadi sampai tak boleh focus untuk score.
mana tau. aku cakap betol nih. pape pun , gua still dengan Man Utd.

glory glory man united ,
glory glory man united ,
glory glory man united ,
as the reds go marching
on , on , on . .

*____________________*


4 comments:

Tiara Fazlin said...

i pun kiciwa ni..my dad terus skype dari malaysia i tak jawab kang derhaka..time arsenal kalah 8-2 tahu pulak dia offline..sobs.. :(

zarif shuhaimi said...

kan? kan? kalau kalah tipis i boleh terima lagi. huhu. jom nanges. T__T

btw , ckp dgn ayah u , arsenal dah tak power.suh dia sokong man utd jugak. heee :D

Azro!e said...

terima sahaja..benda dah jadi..takleh wat apa..kang ni makan dia ! :)

zarif shuhaimi said...

tengah belajar menerima kenyataan. huhu.

hak cipta terpelihara.zarifsonickdotblogspot.