Sep 11, 2011

SUKA dalam Duka


gembira sangat. sungguh. tak terkata.

even stress yang tak terkata disebabkan beberapa faktor , ade satu benda yang buat aku happy sangat , waktu aku bersama si dia.

siapa tak happy kalau dapat jumpa si dia setelah dah berkurun tak jumpa. even begitu singkat pertemuan , aku begitu teruja sebab dapat melihat raut wajah yang begitu aku rindukan sejak sekian lama.

awak , thanks sebab sudi jumpa saya. walaupun sekejap , tapi waktu tu ialah waktu paling bermakna dalam hidup saya.

gud luck untuk awak. semoga berjaya dalam awak punya degree. saya selalu doa yang terbaik untuk awak. take care. saya jauh nak tengok-tengokkan awak. 

will be always talking to the moon .





No comments:

hak cipta terpelihara.zarifsonickdotblogspot.