Sep 25, 2011

Harapan . Tu je yang Tinggal


test ELE232 sangat tak awesome. sungguh. sangat-sangat.

penat aku tonggang tonggek study , tapi bila masuk exam , blank. blur. macam tak study pape. soalan pon jenis yang aku tak pernah tengok dalam hidup aku. nampak sangat dengki dengan aku tu.

ade jugak yang dapat buat. tapi still 50-50. harap-harap masih ade harapan. inyaallah.

ini semua dugaan Allah. aku redha. moga yang terbaik untuk aku. aku yakin setiap satu perkara yang jadi ade hikmahnya yang tersendiri.

No comments:

hak cipta terpelihara.zarifsonickdotblogspot.