Sep 16, 2011

Focus is the Key


assalamualaikum. first time aku bagi salam. okey , straight to the point.

hari yang paling tidak ditunggu dah tiba. Final. too much stress , too much pressure. kalau boleh aku nak skip final but in the end dapat masuk dean list.

okey sudah , jangan nak berangan. sesuatu hajat yang besar harus diikuti dengan usaha yang berlipat ganda. no sacrifice , no victory.

kepada semua teman-teman yang mengenali diriku , sepuluh jari kususun memohon maaf kalau ade terkasar bahasa , terlancang kata , ter-fucked up dengan korang dan tersakitkan hati korang.

aku tak sempurna. banyak buat salah dengan orang. mintak maaf banyak-banyak. dari hujung kepala jendul sampai hujung kaki. doakan aku berjaya dalam Final dan juga berjaya di akhirat. insyaallah.

semoga yang terbaik untuk korang juga. Allah bless you.


p/s: focus. itulah jalan yang terbaik di saat waktu genting macam ni.


hak cipta terpelihara.zarifsonickdotblogspot.