Jul 6, 2011

SWEETNYA .



comelnya , comelnya , comelnya .

bila tengok pic ni , teringat masa mula2 jumpa awak masa Hari Aspirasi Islam 2011 UiTMPP. masa tu saya tengah tido. bila saya bangun , awak orang first yang saya nampak and terus jatuh hati. kira macam love at first sight. berdebar-debar jantung saya.

suka tengok awak senyum.

suka tengok awak duduk ala-ala wanita pertama.

suka bila dapat 1st time makan dengan awak.

suka tengok awak main-main kain rentang kat dewan.

suka tengok awak kejar2 comel sangat.

gambar lain ade dalam lappy. tapi ni yang paling berharga dan terindah sebab pic ni la pic first yang dapat respon. banyak gambar tangkap candid je. gambar ni yang buat saya tak tido malam dulu. gambar ni yang buat saya makan tak kenyang dulu. gambar ni yang buat saya mandi tak basah dulu. gambar ni yang buat saya gila bayang and gila-segilanya lahh. haihh . =,=''



6 comments:

Una said...

alamak! sweetnya post nih! hehehe.. ;)

JEira Sudarmuji said...

wahahaaa..wewek upa nya

zarif shuhaimi said...

haha. tak sweet pon la. huhu. :)

Anonymous said...

sweet sgt..bintang sy hot seh..haish..

Tiara Fazlin said...

aww jiwengs!=)

zarif shuhaimi said...

tiara: haha. kadang2 je. bukan selalu taw. hehe. :)

hak cipta terpelihara.zarifsonickdotblogspot.