Jul 20, 2011

HAPPY BIRTHDAY ZATIL HIDAYAH


kenal tak sape nie? kenal tak? kenal tak? yang pakai tudung biru. yang buat peace ala-ala orang bajet comel gittew. sory gambar sorang-sorang takde. entah celah mana aku save aku pon tak tau.

nama beliau Zatil Hidayah binti Marhadha. betol ke aku eja nama bapak beliau nih? hmm. sory kalau salah. hari ni hari jadi beliau yang ke 19. dengan ini secara rasminya aku nak bagitau yang beliau dah tua. HAHA.

orang tua , happy besdayy untuk kau. sory aku takde hadiah nak bagi. kalau ade pon , aku tak tau macam mana nak bagi kau sebab kau dengan aku duduk jauh kemain. so , kita kira deal jelah. anggap aku dah bagi hadiah tapi hadiah tu kena makan ngan anjing. okeyy? :D

so , bila dah tua ni kena la perangai tu matang sket. dah nak jadik mak orang dah. haha. ehh ke aku yang tak matang? tak kisah lahh. btw, kau memang kawan aku yang best , sporting , gila-gila , happening , cool , manja , gedik , friendly , yang paling owesome dowh. :)

oke babe. all the best for you. moga dapat anak ramai and comel-comel. boleh aku main dukung-dukung anak kau nanti. 


HAPPY BIRTHDAYY TIL !!! 

(^^,)





9 comments:

fifie said...

cantik.. :)

zarif shuhaimi said...
This comment has been removed by the author.
zarif shuhaimi said...

thnx fifie :)

bunbun said...

eceehh special post

























wawawawawawawawawa XD

zarif shuhaimi said...

takde la special sgt pon cik bunbun oii. HAHA.

ENCIK TIKUS said...

alololo kawan aku nie.. cuweettnnyewww..

zarif shuhaimi said...

cuweetttt kann. member kau jugak. HAHA.

Azro!e said...

part paling sengal . natang hadiah kena makan ngn anjing . HAHAHA . tp . awek ko xmarah ke itik ? haha

zarif shuhaimi said...

laa. ni kan utk post utk member. awek aku memahami. heh.

hak cipta terpelihara.zarifsonickdotblogspot.