Jul 7, 2011

BLACKOUT . BLACKOUT .




semalam bila aku baru je nak bukak buku , nak study , tetiba blackout. 


aku pun just haah? watafakk? satu UiTM gelap gelita. baru je nak bajet rajen. tapi oke jugak. memandangkan time tu aku memang dah penat tahap gaban , so blackout adalah alasan yang paling baik dan munasabah untuk tak study.


well done UiTM! lain kali tak payah bayar bil letrik lagi. tak payah aku nak sengkang mata study malam-malam. HAHA. (boleh ke camtu?? o.0'')


dalam gelap-gelap tu banyak jugak suara-suara bising yang aku dengar . ade yang cakap pasal politik lah , pak guard lahh , pasal Sahol lah , pasal Anwar Ibrahim pon ade. watafakk??


frankly speaking , blackout ari tu dah mengeratkan silaturahim antara kitorang. kau bayangkan , jiran bilik sebelah yang tak pernah aku tegur , sama-sama kitorang lepak kat tepi tingkap and kutuk-kutuk and gosip-gosip and merepak meraban merapu. 


sasaran utama yang jadi bahan kutukan : Pak Guard R*****


aku pernah story pasal dia dalam entry aku dulu-dulu. malas plak aku nak carik. kau carik sendiri oke .


''r***** gay !''

''r***** sontot Anwar Ibrahim.''

''r***** suka main bontot.''



antara pekik-pekik yang aku dengar. kelakar pon ade. memang teriakan kitorang masa tu sampai ade unsur-unsur 18SX. tapi kesah ape. bukannya nampak muka kitorang gelap-gelap tuh. memang bising giler masa tu. roomate aku boleh sedap bantai tido. tak owesome la cmtu. hehe. kitorang punya la merepek sampai ade yang bagi cadangan ceroboh masuk kolej perempuan. skodeng. tapi tu aku tak join. aku bukan pervert. =..=''

No comments:

hak cipta terpelihara.zarifsonickdotblogspot.