Jun 3, 2011

BUDAK YANG SUPER BANGANG

kau kena letak diri kau kat tempat aku. 

masa tu kau baru habis paper elec. memang gampang punya susah. lepas tu kau nak tenangkan diri dengan melantak macam orang tak pernah jumpa makanan. oh ye, before melantak, kau ade meeting sikit nak discuss pasal kawan kau yang masuk hospital time tu. nak bincang pasal duit hospital, dentist and perkara-perkara penting yang berkaitan. mesti ade rasa tension sikit kan. baru nak kosongkan otak, dah kena fikir benda-benda berat. bukannya tak suka, just nak bagitau perasaan masa tu.

lepas meeting, perut kau lagi tambah lapar. siap dah berjoget dondang sayang dalam perut tu. then amik makanan banyak-banyak and makan. puasnya. nikmat dia macam nikmat bukak puasa bagi budak-budak yang baru belajar puasa. tengah syok-syok makan, tiba-tiba ade sorang budak datang belakang kau then pukul kepala otak kau kuat-kuat. mesti kau bengang kan. mesti kau rasa macam nak sepak bontot budak tu sampai sebulan tak boleh duduk. tapi kau terpaksa sabar sebab kawan-kawan kau suruh biarkan je. 'budak-budak, apa tau'. dorang cakap.

bila kau dah dapat kawal perasaan, budak jahanam tadi datang balik and pukul member kau punya kepala. kuat gampang dia pukul. pastu siap ludah lagi kat member kau. mesti kau panas hati kan. sial punya budak. mak bapak tak ajar sivik ke. entah-entah mak bapak pun perangai sama. setan. mana tumpahnya kuah kalau tak ke nasik. lancau. memang pantang betol bila orang pukul kepala aku. mak bapak aku pun tak pernah usik kepala aku. babi. aku tak kisah la budak-budak or dewasa. sape main kepala aku memang sial.

so, kalau kau kat tempat aku, ape kau buat? duduk and biakan, or teach the kid a lesson. supaya dia hormat sikit kat orang. to the stupid kid: F*** you!!!!! bitch. huh!


p/s: tengah bengang gila. sorry banyak word censored.

2 comments:

Azro!e said...

kalau aku berada di tempat ko?
aku terus terajang . xkisah la budak ke, bapak budak ke, atok budak ke . terajang je . pigi mampos la. HAHA .

zarif shuhaimi said...

tau takpe. smpi skang aku dendam lg. huu~

hak cipta terpelihara.zarifsonickdotblogspot.