May 7, 2011

KISAH PAK GUARD YG BANGANG Part 2

Kisah Pak Guard Yang Bangang Part 1 (link)



Pak guard ni memang suka buat taik dengan aku. aku memang pantang kalau orang buat taik dengan aku. memang aku akan kutuk dia habis-habisan. Kitorang panggil dia pak guard botak. Dia memang suka merayap sekitar kawasan uitm. Ade je salah orang yang dia nak carik. Kalau kitorang jumpa dia, memang kitorang akan buat muka je. Huh~


Hari tu hari rabu. Dalam pukul 8.30 malam kalau tak silap aku. aku ngan hulwan baru balik daripada hospital. Ishmair accident. So, kena la spend masa untuk tengok dia kat hospital tu. Hari tu memang aku penat gila. Sumpah tak tipu. Kelas dari pagi sampai petang. Lepas tu ade koko pulak. Tapi aku ponteng koko tyme tu sebab nak gi hospital. Problem yang selalu kitorang facing bila nak gi hospital ialah transport. Memang susah nak carik transport. Kena call sume member2 yang ade tnye motor or kereta dorang free ke tak. Aku rasa ade la dalam dua jam kitorang nak carik motor. Memang penat gila babeng. tapi aku tak kisah. Member punya pasal kan.

Kitorang carik motor dalam kol 5.30 petang and pukul 7.00 malam baru dapat. Berpeluh jugak la ketiak time tu. Lepas tu gerak terus la. Da lambat da pun. Tup tup motor pulak buat hal. Tetiba tak nak start. Haih. Memang dugaan betul. Lepas 15 minit press2, dapat jugak hidup. Alhamdulillah. Aku blah terus ngan hulwan. Syed naik motor laen. Kitorang sampai 5 minit lepas tu. Borak2 sket ngan ishmair, tanya khabar dia, pastu kena gerak balik uitm sebab owner motor yg kitorang pinjam tu nak pakai motor.

Sampai je kat uitm, aku call bulan sebab nak bagi kunci ngan helmet. Motor tu kawan bulan punya. Bulan cakap tunggu jap. So aku tunggu kat kawasan antara kolej nilam ngan zamrud. Area tu gelap sket tapi da penat punya pasal, kitorang lepak je la kat situ. Da tak larat da nak jalan. Then lepas tu bulan sampai. Aku bagi kunci motor ngan helmet. Pastu tetiba lak pak guard bangang tu datang. Siap bawak camera and snap gambar kitorang. What the hell man? Bukannya kitorang berkhalwat pun kat situ. Tak yah la nak capture gambar ke ape. Sound direct sudah.

Memang aku panas hati time tu. da la penat tak habis lagi. nak kena training nasyid plak lepas tu. pak guard plak buat taik tak habis-habis. Kalau banyak sangat taik tu, gi jamban la. Berak puas-puas. Kalau nak sangat gambar aku, cakap je. Boleh aku posing maut ke ape. Ni tak. Terjah2 orang pastu main candid je. Sengal punya botak. Kalau aku dapat tau gambar aku ade expose kat mane2, memang aku doakan kau  jadi pak guard sampai kau tua. Instead of pak guard, aku rase lagi sedap kalau orang panggil kau fuck guard. Ape kate?? Huh.   =,=’’

2 comments:

Anonymous said...

like!like!like!..org stuju...hari tu mmg bale..hahaha sume org nk wat hal..
oke kite lupe kan 1 hari tu dari otak kite..huhuhuh..

FiNa said...

tak pernah bagitau en.. grrr..

hak cipta terpelihara.zarifsonickdotblogspot.