May 13, 2011

IBUKU , SYURGAKU

hari tu aku mintak izin ngan ibu nak keluar. cakap nak jumpa kawan. then ibu tanya , 'nak jumpa kawan ke girlfren??' 


aku terdiam sekejap. senyum je. 'macam mana ibu boleh tau nih??' aku cakap dalam hati. aku tau yang aku tak boleh berselindung lagi. aku just admit yang aku nak dating time tu. kantoi sudah. .


aku sedar even sekuat mana pun aku try untuk sorok dari ibu, ibu mesti tau jugak sebab ibu yang lahirkan aku. naluri keibuan tu memang kuat. and yang paling best, ibu macam restu je hubungan aku nih. haha. heaven sial. :)


happy mothers day ibu,
daripada anak ibu yang nakal nih,
sorry lambat sket post entry mothers day.
chill babehh~ :) :) :) :) :)

No comments:

hak cipta terpelihara.zarifsonickdotblogspot.