May 27, 2011

GOODBYE SHAH ALAM, HELLO PENANG!


hari ni aku akan bertolak gi penang. haihh. kejap je masa berlalu. rasa macam baru je semalam habis final sem 2. tup tup dah kena balik penang balik. so aku kena ucap selamat tinggal kat shah alam and hello to penang!


semester tiga dah mula. and aku kena siap sedia untuk study. orang cakap elec sem 3 susah. so kena la perah otak sikit sebab dah sebulan otak ni tak berfikir dan digunakn sebaik mungkin. 


tu je post aku kali ni. memang takde masa nak update banyak-banyak sebab banyak benda tak settle lagi. wish me luck okey. :)

No comments:

hak cipta terpelihara.zarifsonickdotblogspot.