Apr 3, 2011

BULAN



Pernah tak korang dengar Bruno Mars cakap dengan bulan? Ade tak korang rasa dia gila sebab buat macam tuu? Aku rasa tak sebab aku pun hari-hari cakap dengan bulan. Maybe aku and Bruno Mars je yang faham macam mana rasanya.

Aku sayang bulan aku. -_-

Bila aku sakit, bulan yang banyak bagi semangat.

Bila aku sedih, bulan yang buat aku cheer up balik,

Bila aku happy, aku share semuanya dengan bulan,

Bila aku ade problem, aku ngadu kat bulan and aku akan rasa lega.

Pendek kata, kalau bulan takde, hidup aku macam kosong and i need my moon in my life so badly . .



Stay with me forever. PLEASE . . . =,=



4 comments:

FiNa said...

jiwang pulak si zarep nihhh

Azro!e said...
This comment has been removed by the author.
Anonymous said...

talking to the moon...

its ok la kat bilik zarif pon ade bruno mars kan..
kawan 6 tahun lagi tu

zarif shuhaimi said...

its not as same as mymoon . huu~

hak cipta terpelihara.zarifsonickdotblogspot.