Apr 30, 2011

AKHIR SEMESTER 2


final dah habis. yeah memang aku happy. happy sangat. lega sebab batu yang membebankan kepala otak aku sume dah tercurah keluar. lega sebab tak payah tension pasal study lagi even final hari tu dapat buat 50-50 je. lega sebab akhirnya dapat tido puas-puas lepas dah banyak hari tak cukup tidur.


but at the same time aku sedih. sedih sebab semester ni dah habis. semester ni banyak bagi kenangan dalam hidup aku. kenangan manis, pahit dan tak berapa nak pahit. semester dah bagi seribu satu kenangan yang tak mungkin dapat aku lupakan. kenangan dengan member, lecturer, senior, and paling penting of coz la kenangan dengan si dia yang tercinta. tu aku rasa kenangan paling indah dalam hidup aku. seolah-olah macam satu keajaiban yang aku dapat. keajaiban yang sangat indah dan tak dapat aku lupakan sampai bila-bila.


bila semester da habis, that means aku akan berpisah dengan bulan aku. arghh. . i'll miss her so damn much. aku rindu bulan aku.




i'm missing you, moon light . . :'(

No comments:

hak cipta terpelihara.zarifsonickdotblogspot.