Mar 26, 2011

ONE HOUR FOR PROSPEROUS


rasanya belum terlambat lagi untuk aku nak ucap Selamat Menyambut Earth Hour. aku rasa ni memang program yang sangat the best untuk pelihara Bumi kita yang semakin dilanda pemanasan global.

bukannya susah pun kan. just tutup lampu for satu jam and buat la ape korang nak. tak mati la kalau tak bukak lampu pun. so, sama-sama kita support usaha yang sangat murni nih. bukannya untuk siapa-siapa, untuk Bumi kita jugakk . :)

No comments:

hak cipta terpelihara.zarifsonickdotblogspot.