Feb 26, 2011

KEJAYAAN MASIH JAUH


ada dua perasaan yang saling bercampur-campur dalam benak hati aku nih. satu, sedih sebab baru je lepas test electric circuit. and fucked up!! tu je yang mampu aku komen pasal test tu. tetiba pulak dalam dewan besar tu otak aku jadi blank and tak ingat ape yang aku study before nih. maybe tu disebabkan perasaan nervous yang lebih sudu dari kuah.

takpe. maybe this time bukan rezeki aku nak berjaya. sekali gagal tak bermaksud gagal forever kan. mungkin ini pengajaran untuk aku supaya study dengan lebih gigih dan usaha untuk success in the future. and, of course aku happy sebab test yang paling susah dah lepas jugak akhirnya. aku akan try untuk study lebih hard lagi. .

it is not the end of the world yet. victory, wait for me !!

No comments:

hak cipta terpelihara.zarifsonickdotblogspot.