Feb 28, 2011

HELIZA, I LOVE YOUU~

hmm. . lama jugak aku tak online fb. last week memang minggu yang busy gila babengg. tests, quizzes, assignments dan jugak benda-benda yang sewaktu dengannya. 

bila aku online je, banyak gila post yang aku baca pasal video Heliza-Cuma Aku. aku first just ignore je. tapi bila hati aku terdetik nak tengok, perghh, memang tak rugi la. cute gila Heliza dalam tuh. rasa cam nak cubit-cubit pipi dia. haha





p/s: kalau la aku dapat bini cam Heliza, aku takkan keluar rumah seminggu. selalu nak tengok muka dia yang cute and mata dia yang bolatt tuu. haa~

2 comments:

Azro!e said...

seminggu je..patuh klua uma x balik2..hahahaha !

zarif shuhai said...

haha. kalau dapat heliza, confirm akn balik punya. haha

hak cipta terpelihara.zarifsonickdotblogspot.