Feb 19, 2011

AKU DAN FILEM KEGEMARAN

pernah tak korang rasa bosan yang teramat sangat?
pernah tak korang rasa hidup ni boring and kosong je?
pernah tak dalam satu hari tu korang rasa takde ape nak buat?

aku pernah rasa macam tu. memang sakit gila. hidup ni macam takde life. tapi aku ade solution untuk masalah tu. aku suka tengok cite hindustan. fine. gelak puas-puas. semua orang ade cite faveret masing-masing utk hilangkan bosan kan. syed daus suka tengok cite korea. harith imran suka tengok megamind. korang pun mesti ade kan. .?

even macam tu, aku bukannya lelaki jenis donut, or lelaki yang tangkap leleh. just suka tengok jalan cite filem2 hindustan yang mostly memang touching habis. tapi aku ambik kira jugak pasal heroin filem tu. kalau cun, aku tengok. kalau ala kadar je, aku pikir dua kali jugak la. :p

filem latest yang aku tengok lately, mohabbatein. aku tau filem tu dah berzaman, since zaman opah aku dara lagi. tapi aku still minat cite tu sebab ade nilai-nilai sentimental yang tersendiri. even kalau tengok dua tiga kali lagi pun, aku xkan bosan. jalan cite yang menarik, lagu2 yang meletup and heroin yang boleh tahan cutenya. :)









p/s: try la layan filem hindustan sekali sekali. sure tak menyesal punya. haha. chill. :)

2 comments:

FiNa said...

akak suke tgk crite 3idiot....

zarif shuhai said...

ohh. tak sempat lagi nk tgk cite tu. :)

hak cipta terpelihara.zarifsonickdotblogspot.