Jan 1, 2011

TAHUN BARU, AZAM BARU??

tahun baru tiba lagi. mostly, orang mesti sambut tahun baru dengan meriah kan. tapi aku tak pun. sebab kena balik uitm penang again. rase malas gila. yela. dah lame dok umah. so, rase malas tu memang wajib ade la. maybe aku akan rase homesick sket. tapi takde la banyak macam time aku sem 1 dulu. dulu lagi teruk homesick aku. haha. bila aku ingat balik, kelakar pun ade. tapi aku bukan anak manja. biasala perasaan homesick tu kan. lagi2 kalau belajar jauh macam aku nih. kepada yang belajar dekat dgn rumah sampai boleh balik rumah lima minit tu, maybe tak rase ape yang aku rase. so, kalau nak kutuk aku ke, aku tak kisah sebab aku je yang tau perasaan tu macam mana. so, dah sampai tahun  baru ni mesti kena ade azam baru kan. haha. bajet gila. cam menggelabah pun ade aku nih. heh. azam aku tahun ni:

study hard-hard
plus-plus kan carry marks
dapat anugerah dekan (cewahh :p)
tambah ibadat :p
no more play-play (main-main)
no more facebooking
no more blogging
no more tweetting
no more formspringing

emm maybe the last four tu kena pertimbangkan dulu kot. mane boleh hidup kalau takde social networking. bosan! bak kata iera dania, blaja tu belaja la jugak. tapi facebook mane bleh tinggal. 'buku' kegemaran tuu. heh. btw, aku nak ucap selamat tahun baru 2011. and kepada semua footballer malaysia, maintain kan prestasi korang oke. haha. chill :)

No comments:

hak cipta terpelihara.zarifsonickdotblogspot.