Jan 30, 2011

PERASAN JIWANG, PERASAN LELEH.


aku admit yang hidup aku memang sunyi bila @#$%& dah takde.dulu memang selalu aku mesej @#$%& and share problem aku dengan @#$%&. orang putih  kata sharing is caring. . @#$%& pun seolah-olah macam angel yang selalu bagi semangat kat aku, bagi dorongan, nasihat dan jugak jalan penyelesaian untuk semua problem aku. even tempoh kenal kitorang macam terlalu singkat, tapi aku rasa macam dah kenal lama kenal @#$%&.

aku pun dah senang and selesa dengan @#$%&. bila aku ade problem, mesti aku cite kat @#$%&. dulu every day mesti kitorang akan mesej2. kadang-kadang sampai 50-60 mesej just in one day. tapi selalunya aku mesej bukannya benda penting pon. just saja nak carik point nak mesej @#$%& sampai kadang2, mesej aku tu menampakkan kebodohan aku. lol. even macam tu, @#$%& tetap sabar and layan aku dengan baek. tu buat aku lagi sayang kat @#$%&. kalau aku tak mesej @#$%& sehari, rasa macam hari aku ni tak lengkap. paling ciput pun aku akan mesej gud nite, gud morning, and i miss u.

skang kitorang dah bawak haluan masing-masing. tipu la kalau aku cakap yang aku tak rasa sunyi. rasa macam separuh jiwa aku dah pergi jugak. cehh. dah macam lagu anang pulak. tapi tu lah yang sebenarnya terjadi and aku tak leh tipu diri aku sendiri. @#$%& selalu cakap yang aku akan jumpa girl yang lagi baek dari dia. aku dah try bergaul dengan girl-girl laen tapi sume tak sama macam @#$%&.

sekuat mana pun aku cube untuk lupakan @#$%&, lagi bertambah ingatan aku kat @#$%&. kitorang still jugak mesej tapi sume tak seceria dan seindah dulu. @#$%& pun macam selalu nak mengelak daripada aku. takpe la. aku pun taknak rosakkan rumah tangga orang. let bygone, be bygone. bak kata orang putih. kalau @#$%& bahagia, aku pun bahagia. cinta tak semestinya memiliki. betol tak? pehh. dah macam doktor cinta la pulak. aku ni memang berbakat dowh. oke. cukup dengan perasan tu. sebenarnya aku just nak cakap yang aku still rindu kat @#$%& je. chill. :)

2 comments:

reko_PLU said...

fakkap, ak dah folow,
sejak
ble
ko berjiwang nie
?? zzz ==

zarif shuhai said...

haha. bukan jiwang la. just meluahkan perasaan. :p

hak cipta terpelihara.zarifsonickdotblogspot.