Jan 6, 2011

MAAF KEPADA ORANG CARUTAN




okeyy. aku mintak maaf. aku x sepatutnya cakap benda-benda macam tu kat kau. aku takleh nak control emosi aku. so, tu je cara aku nak luahkan apa yang aku rasa. maybe agak keterlaluan untuk sesetengah orang. aku mintak maaf banyak-banyak. 


kalau kau nak avoid aku, nak sombong ngan aku, aku takleh paksa kan. tu hak kau. aku tak nak campur. rambut sama hitam, hati lain-lain. kalau kau still nak kawan dengan aku, aku bersyukur sangat. tapi kalau kau dah tak sudi nak jadi kawan aku, aku terima je. maybe dah takdir kita bukan kawan kat dunia nih. aku tetap sayang kau. aku tetap anggap kau kawan aku dunia akhirat.


yang bersalah,
zarif shuhaimi 

No comments:

hak cipta terpelihara.zarifsonickdotblogspot.