Jan 6, 2011

CARUTAN YANG TERLAMPAU

heyy, kau ingat kau tu sape? ape hak kau nak judge aku macam tu? ingat kau hot sangat ke? boleh jalan lah. aku mengaku dulu aku hormat kau. aku memang respect gila maut kat kau. tapi skang aku rase kau ni dah lebih kurang cam orang yang takde harga diri. menyesal sial aku hormat kau. dulu time susah, carik aku. nak pinjam duit la. tapi bila dah dapat ape yang kau nak, kau buat buat aku cam anak haram tepi jalan. ape cite ni weyy? boleh belah lah kau.


ingat aku kemaruk sangat ke ngan kau. bnyak lagi la kawan aku yang sanggup susah senang dengan aku. kau boleh blahh. babi, pantat, pukimak, lancauu, fuckingg. amek kau. hadiah yang sungguh bermakna dari aku. =,=''

No comments:

hak cipta terpelihara.zarifsonickdotblogspot.