Jan 30, 2011

AKU PERLUKAN TEMAN, BUKAN CINTA



Kalau boleh, aku nak lepak dengan kau macam dulu.
Kalau boleh, aku nak selalu tengok muka kau yg cute tu,
Kalau boleh, aku nak gurau senda lagi dengan kau macam selalu.


Tapi aku rasa semua tu impossible and even kalau benda tu terjadi, aku rasa tu adalah keajaiban dan keajaiban tu akan aku ingat sampai bila-bila.

Heyy, aku rindu kau tau tak. Aku tak tau ape yg aku dah buat kat kau sampai kau meluat gila babi dgn aku. Aku just suka kawan dgn kau. Aku just suka tengok kau ketawa. Aku just suka kau tersenyum sampai ke telinga.

Yup. Aku admit yg kau memang cute. Kau la wanita first yg mengajar aku erti cinta pandang pertama bila first time aku tengok kau, lima tahun dulu. Tapi cinta aku takde la smpi ke tahap melafazkan ‘I love you’. Just cinta sebagai seorang kawan dan ucapan yg paling sesuai adalah ‘I need you’. 

Agaknya kau terlalu cute dan malu utk mengaku aku yg tak seberapa ni sebagai kawan kau. It’s ok. Org kata, rambut sama hitam tapi hati lain-lain. Mybe hati kau takleh terima aku sebagai kawan macam org-org lain.

Aku akan sentiasa ingat kau even hati aku ni pedih sangat. Aku akan sentiasa ingat hadiah first yang kau bagi time befday aku, Cadbury Milkybar. Sejak hari tu, aku dah start suka makan Milkybar and setiap kali aku makan, aku akan ingat kat kau, kawan aku yg paling special.


Heyy kau,,  I MISS YOU SO DAMN MUCH.  =,=

3 comments:

zarif shuhai said...

terkilan betol bace :'(

Hashikin Fuhairah said...

sabar. lahh.. eh. :)
hope Allah itu Adil . :)

zarif shuhai said...

insyaallahh. hrp2 ade hikmah. :(

hak cipta terpelihara.zarifsonickdotblogspot.