Dec 23, 2010

AKU RINDU KORANG

5 SYUKUR 2009
seriously memang rindu korang sume dowh.
no matter how hard i'd try, still can't 4get all of you. 
hope dpt belajar sama2 lagi even tu mustahil, heh :(

MUHD FAIZ FAZIL
MUHD AMIR BIN SABRI
ALIFF FARHAN ABON
ROBBANI NASOHAH
MUHD ARIFF BIN MALEK
WAN MUHD AFIF AZAM
FAESAL MUZAFFAR ISMAIL
AZRAD SYAZWAN BIN ALI
MISBAH HULMUNIR
ZULHELMAN BIN ROSLAN
AHMAD LUQMAN FUAD
MUHD NAWAWI BIN SHUAIMY
MUHD HARITH IMRAN
MUHD FARITH SHAFIQ
SYED MOHD FIRDAUS
SITI KAMILAH KAMIL
NOR ATIKHA SOBRI
ZULIANI BINTI ZULKIFLY
NURUL HUSNA SYAMSUL BAHRI
SITI RAHMAH YAHYA
ATIRA BINTI MUSA
AISHAH BINTI MISWAN 
NORA SIDAH
AMIRA HAKIMAH KIM
AINUL ASHIQIN MD RAHIM
NURUS SA'ADAH
MUSFIRAH FIRA
MIRYA ZAYANTI
NAZIRAH FUAD HILMI
SYAHIRAH BINTI SARAFI

dan tak lupa juga kepada cikgu-cikgu lama yg tak jemu-jemu mengajar kitorang yang tak tau ape-ape ni sampai berjaya melangkahkan kaki ke menara gading. terima kasih daun keladi :p

cikgu kamariah kamari
teacher dalilah sijot
cikgu azhan
cikgu rafidah 
ustazah siti rosni
ustazah rozanna azhar
teacher shila abd kadir
teacher zainab hamid
cikgu rasidah yusop
ustazah zawiyah makmur
ustaz yahya abd rashid
ustaz makhzun
cikgu zanariah marthan
cikgu fazilah alias

tidak lupa kepada cikgu-cikgu lain yang tak disebutkan namanya. thank you guys. jasa cikgu-cikgu amat dihargai :) :)




3 comments:

zuliani lahh :) said...

zarepppp ! rinduuu jugak kat kelas kita yg macam mini syurga tuu. hehe. teringat kat cikgu2 yg tak pernah jemu mendidik kite sume en! sayang korang ! :)

zarif shuhaimi said...

zulianiiiii!!!! tau takpe. rindu gilerrr dowww. huu~

aliff farhan said...

aku pun rindukan kau zarif bukan kau seorang je semua orang aku rindu

hak cipta terpelihara.zarifsonickdotblogspot.