Nov 24, 2010

PERSAHABATAN YG SEMENTARA


ak kenal die tyme ak form 2. bukan pompuan nih. pompuan laen. malas la nk letak gmba die. kang x psl2 kne sepak lak. oke. smbung balik, mse tu die bru masuk. kire die budak baru la tyme tu. same klas ngn aku. aku admit la yg ak pernah suke die.tapi xde la smpi nak kapel. just suke2 cmtu je sbab die ni cam sweet sgt.. ak selalu gak call die tyme budak asrama balik rumah. ak xtau asal aku suke sgt borak ngn die. walaupun bru jumpe kt skola, tp ak akan still call die jgk bile da balik rumah. ade skali tu, bil telefon aku tinggi melambung. bapak aku punye la marah aku. tapi ak x kisah. sebab aku puas kalau dpt call die. kalau boleh, ak nk call die tiap2 hari. mybe die kwn aku yg paling special kott. ntah la.bile da form 3 pun, aku still gak call2 die. even kitorg da x same klas, tp ak slalu gak usha die. bile die masuk kelas aku, ak rse best je walaupun die xnk jumpe aku pun. bile form 4, die pndah mrsm. aku cam sdey gak la. ak pn xtau kenapa. tapi aku selalu jgk call die tnye psl study die camne, sehat ke x and all other things. kdg2 benda2 yg x penting pun ak call die. bile form 5, aku da x selalu kol die. dah jarang la. aku xnk a kcau die study. nak spm kn tyme tu. lame2, hubungan kitorang da memang renggang gile. aku xtau asal. die cam nk mengelak dari aku je. lately ni, aku tanye die asal die buat camtu. pstu die ckp aku ni annoying. die suh ak g cari kwn laen. aku xtau kenapa ngn die. aku mintak maaf sgt2 kalau aku ni annoying sgt bg die. aku axde niat pun nak kacau hidup die. aku just nak kawan ngn die sebab aku rase selesa bile kwan ngn die. aku xtau la. aku dah serabut gile. ak just boleh mintak maaf je kt die kalau die rase selama ni aku kacau hidup dia. ak betul2 mintak maaf. kalau die xnk kwn ngn aku, aku terima. aku redha je. mne leh pakse2 org kn. thnx la sebab sudi jd kwn aku 4 tahun ni. hrp kau bhgia. . :(

No comments:

hak cipta terpelihara.zarifsonickdotblogspot.