Nov 25, 2010

KENANGAN TERINDAH

korang mesti tau lagu samsons 'kenangan terindah' kan. frankly speaking, lagu ni memang bawak kesan yg mendalam kt aku or mybe kpd member2 5 syukur '09 yg laen. sebab mase form 5, ckgu fizik yg paling kitorg sayang, teacher shila suh kitorang pilh satu lagu utk kitorg nyanyi ramai2. at first, mmg a kitorg pelik kan. pstu teacher shila ckp, die suh kitorg buat tu sbb nnti bile kitorg da abs skola, kalau dgr lagu ni mybe kitorg akan ingat saat2 indah menyanyi ramai2 tu. kalau x igt byk pun, igt sikit jadi la. so, kitorg pilih la lagu samsons 'kenangan terindah'. mmg best tyme tu. sume org hug each other and nyanyi kuat2. emm memang betol ckp teacher shila. aku mmg teringat je saat2 tu bile dgr lagu nih. memang rindu gile. bole kate lagu ni ade sentimental value la kt aku. sdey pn ade. yela, xtau bile kitorg boleh jumpe lagi ramai2 and hang out. skang sume dah ade haluan hdup masing2. ade yg dah pegi oversea. huu.. aku rindu korg dowh. kalau la boleh putar balik mase kn. aku nak jadi budak high skool je forever. tp memang absolutely impossible la. just angan2 aku jea. kpd member 5 syukur '09: luqman, zulhelman, syed, farith, zarif, nawe, ishmair, misbah, bani, abon, azrad, faesal, arep, afif, amir, faiz, mila, atikha, zulie, husna, rahmah, atira, aishah, sye, kim, ainul, saadah, fira, mirya, nazirah and sidah. . aku tujukan lagu ni khas utk korang. miss you guys so damn much!


Aku yang lemah tanpamu
Aku yang rentan karena
Cinta yang tlah hilang darimu
Yang mampu menyanjungku


Selama mata terbuka
Sampai jantung tak berdetak
Selama itu pun
Aku mampu tuk mengenangmu


Darimu...
Kutemukan hidupku
Bagiku...
Kau lah cinta sejati


Ooh...
Bila yang tertulis untukku
Adalah yang terbaik untukmu
Kan kujadikan kau kenangan
Yang terindah dalam hidupku
Namun takkan mudah bagiku
Meninggalkan jejak hidupku
Yang tlah terukir abadi
Sebagai kenangan yang terindah







p/s: gambar form 5 x byk sgt. form 4 punye pn jadi la. chill.

No comments:

hak cipta terpelihara.zarifsonickdotblogspot.