Nov 5, 2010

JUMAAT BANGAT!!

ari ni tetiba je aku dapat hidayah nak gi solat jumaat. haha. nmpak sangat perangai teruk tak gi solat jumaat. oke. pagi td aku mandi kol 1.05 pm. 'pagi oke.' then tyme tgh syok2 mandi dalam toilet tu aku dgr orang azan. aku fikir da x sempat. so, ak terus je la mandi. bile kua toilet, syed tgh tggu aku. ish,, kacau btol la. baru igt nak ponteng jumaat. pstu, ak pun terus pakai baju melayu warna merah. baju raya aku 3 tahun lepas. muat lagi oke. and then aku perasan harith baru nak mandi. oke fine. ak tggu dye even da lambat gampang la tyme. syed da gerak dulu ngn roommate ak. lps mandi, harith g pilih2 baju nak pakai. asek tukar baju jeh. nak gi solat je pun. xpe, ak sabar jea. member kan. 15 minit later, kitorg gerak lahh ape lagi. keluar je lif, sume orang balik. ape sial?? semua pandang aku laen macam jea. aku pun teruskan je la perjalanan aku g masjid even aku tau jumaat da abis. buat2 cam nak buat kebajikan la kat masjid tuh. si harith boleh la x rase pape sebab dye pkai t-shirt je tyme tuh. aku jea kena menanggung malu dan segan sebab aku pakai baju melayu dowh. nampak sgt terlepas jumaat. then patah balik bilik sebab nak mkn pun food court x bukak lagi. huh. terima kasih byk2 harith sebab buat ak bersenam. bukan dekat rumah aku korg tau. tgkt 9 oke. tapi pape hal pun, gua tetap syg lu bro. sebab lu member gua yg plg masuk air. haha. :)






*harith imran a.k.a ISHMAIR :)

2 comments:

Anonymous said...

bongok tak semayang

pakcik bosan said...

x sempat dowh.
huhu

hak cipta terpelihara.zarifsonickdotblogspot.