Nov 29, 2010

BLOOPERS.

yeayy. name blog sudah ditukar. malas la nk pkai nme blog yg dlu sbb nme tu more to love la. actually aku tukar name blog pun sbb aku da penat ngn cinta2 nih. mybe ak x lucky sgt dlm percintaan. haha. aku pun x tau knape. aku da cube sedaya yg aku mmpu utk pertahankan cinta aku. tp xleh jugak. cewahh. ayat xleh blah. tp aku x kisah. life must go on and aku nk mulakan hdup yg baru. :)

name blog ni pun aku dpt inspirasi drpd seseorang yg boleh dikatakn special jugak la dlm hdup aku. yg selalu ade disamping aku, yg selalu teman aku bile aku sunyi, yg selalu bg semangat n dorongan kt aku bile aku tgh sdey and the most important is, die selalu ade bile aku senang and susah. tapi aku xnk expect lebih2. org ckp kalo terbang, jgn terbang tinggi sgt sebab nnti kalau jatuh sakit sangat. so, aku just biasa2 je and yg paling penting, aku happy dgn life aku skang.  :) ;)


No comments:

hak cipta terpelihara.zarifsonickdotblogspot.